Tegnap este a Zürichben megrendezésre kerülő FIFA gálán a mi madridistáink tiszteletüket tették. Cristiano, Iker, Xabi, Marcelo és Sergio jelentek meg a svájci kongresszusi központban
Az este felemás érzésekkel végződött. A FIFA FifPro World XI csapatába 5 madridi játékos is bekerült. Viszont Cristianonak nem sikerült haza hoznia az AranyMessilabdát.

Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>


Nem csak a díjak miatt örülhettünk... a fiúk ugyanis nem egyedül érkeztek a gálára. 



Iker a mindig gyönyörű barátnőjével érkezett.. 

... igazság szerint én nem tudok felidézni olyan eseményt, díjátadót, vagy akármilyen hivatalos megjelenést ahol Saran valami nem stimmelt volna.  Nem véletlen, hogy Spanyolországban az egyik legnagyobb stílusikonként emlegetik.




Hosszú hónapok pletykái után, úgy néz ki mégis igaz a hír, hogy Sergio a nála 8 évvel idősebb Pilar Rubioval van együtt. Kapcsolatukat nyiltan felvállalva jelentek meg tegnap Svájcban. 


(Pilar wag-profilját hamarosan megtekinthetik majd...)

Amit elmondhatunk Sararól, azt nem mondhatjuk el Pilarról.. igazság szerint derékig semmi baj nincs sem a ruhával, sem a sminkjével vagy a hajával. Viszont a következő kép láttán, én azonnal felsikítottam.
 Ez a rózsaszín (?) táskának nevezett szörme valami a kezében...  
ÉS véleményem szerint a ruha sem a legjobb választás, nem emeli ki egy cseppet sem Pilar karcsú alakját. Mellesleg pedig mind ez a rózsaszín táska, mind a ruha messze állnak az eredeti stílusától, Pilar óriási rocker, a MetalHead divatmárka egyik alapítója... persze nem vártam, hogy acélbetétes cipőben és szegecses -szaggatott bőrruhában jelenjen meg.



A mi Aranylabda várományosunk is barátnőjével érkezett a rendezvényre. 

Irina az egyszerű de mégis nagyszerű ruha mellett tette le a voksát. Semmi csilli-villi, semmi csipke, semmi figyelemfelkeltő. De szerintem pont emiatt néz ki hihetetlenül jól. Nem babrált semmit sem a sminkjével, sem a hajával. Ruhának pedig egy teljesen egyszerű, fekete pántnélküli kezes-lábast választott.






Marcelot brazíl felesége kísérte el... sajnos a fotósok nem nagyon figyeltek rá, így mindeösszesen 2 kép készült róluk.

Clarice a háttérben, míg Marcelo nyilatkozik...
A következő képet pedig Clarice osztotta meg a közösségi oldalán.. A vadító piros rúzst leszámítva Clarice is szuperül nézett ki tegnap este. 




 
Az örök elegáns pár sosem hazudtolja meg magát... Xabi Alonso felesége Nagore, a tőle megszokott eleganciával jelent meg tegnap is.


Nem hiszem, hogy sok kommentálni való lenne az képeiken..



Persze nem csak a WAG-jaink voltak csodálatosak tegnap este... a fiúk is kitettek magukért. Bár nem is értem, hogy hogy lehet az, hogy egyikük sem vett fel pöttyös öltönyt? Az olyan divatos manapság, nem? ;)