Carla és Alvaro körülbelül egy év együtt járás után júliusban szakítottak. Együtt laktak, és június végén még együtt is nyaraltak, a szakítás oka valószínüleg az volt, hogy Carla Németorszában folytatja tovább orvosi tanulmányait..

 
Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>

Arról, hogy Morata és Carla mikor jöttek össze és hogy hol találkoztak nincs információnk. Az első közös képüket Morata osztotta meg a rajongóikkal még a nyáron.

Carla jelenleg Madridban él és orvosnak tanul az egyetemen. 2013 májusában fejezte be az általános orvosit. Azt, hogy pontosan milyen szakorvos lesz belőle még nem tudni, de 3-5 évet még tanulnia kell hozzá. A Kanári-szigeteken született, és egészen addig ott is élt még el nem kezdte az egyetemet Madridban.
 
Alvaronál 2 évvel idősebb, 1990. 05. 18.-n született, Las Palmasban. 

 Carla 2010-ben a Miss Spanyolország versenyen a második helyezést érte el, ezzel elnyerte a jogot, hogy a Miss World 2011 versenyen Spanyolországot képviselhesse. 
Ott az elődöntőig, a legjobb 15 közé sikerült jutnia.
A Miss World szépségversenyre készített bemutatkozó videójában azt mondta, hogy nagy álma,hogy eljuthasson Afrikába és beteg gyerekeket gyógyíthasson.




Carla ahhoz, hogy az orvosi egyetemet finanszírozni tudja modellkedik. Elmondása szerint nem az az életcélja, hogy modell legyen ez csak egy szükséges kiegészítése az életének. Néhány évvel ezelőtt már szerepelt egy fehérnemű kampányban, de a legnagyobb munkája modellként a 2013 Madridi Divathéten Maya Hansen első számú modelljeként lépett kifutóra.