Karim és Sarah utoljára 2013 májusában mutatkoztak együtt.

Sarah & Karim 05.18. @ Genf

Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>
Sarah Williams a 21 éves genfi születésű szülésznőnek tanult (de abba hagyta a modell karrier miatt)  fiatal lány, aki Karim unokatestvére is egyben.  Sarah 2012 elején a Génération Mannequin 5. évadába tűnt fel.

 Ez egy model-valóság show féle dolog.. 6 fiú és 6 lány volt a versenyben és a 2 nyertes egy neves modell ügynökség szerződését kapta. (hogy Sarah pontosan hányadik lett nem tudom, de nem ő nyerte meg a versenyt)


Azt, hogy Sarah és Karim kapcsolata létre jöhessen, az iszlám vallás lehetővé teszi azt, bár sok ember undorítónak tartja. De ez az ő vallása, ebbe született bele, neki ez (is) normális, egyszerűen más tradíciókkal, kultúrában élő családból jött. Nem szabad ezért elitélni. 

Karim és Sarah még 2009-ben került először közelebbi kapcsolatba egymással, mikor még Karim a Lyon játékosa volt. Ha vissza számolunk egy kicsit, akkor Sarah 14-15 éves volt. Azt leszámítva, hogy egy 21-22 éves srác és egy –szinte még- kislány kapcsolata mennyire lehet komoly .. a törvényesség mellett sem lehet szó nélkül elmenni. 



Ez egy híres ember esetében meg pláne nagyon veszélyes. Aztán 2010-ben Karim már más nőkkel mutatkozott, és Sarahról egészen a 2012-es Európa Bajnokságig nem lehetett hallani. 

Az EB elején valaki feltörte Sarah facebookos oldalát és képeit megosztotta egy fake-twitteres oldalon. Itt indultak meg a pletykák, hogy megint együtt vannak, amik aztán az EB után be is igazolódtak, Karim és Sarah együtt töltötték a nyarat. 

Aztán Sarahról utána hónapokig nem lehetett hallani, az ősszel az egyik Real meccsen lehetett kint látni Karimmal, mikor sérülés miatt nem játszhatott. 

Nehéz az ő kapcsolatukról bármit is írna, vagy tényként állítani, mert Karim barátnőinek nagy része egy nyárra szólnak (és ezt szó szerint értsétek) egy esetleg két lányt leszámítva. Viszont remélem nem véletlen az, hogy Sarahval megint egymásra találtak, és Karim változtat az eddigi életmódján.