Név:  Pilar Rubio Fernandez

Partner: Sergio Ramos




Alapadatok:  Pilar Torrejón de Ardozban, Spanyolországban szüetett 1977 március 17.-én.

Foglalkozás, végzettség:  Pilar közgazadsági egyetemre járt, de félben hagyta a tv-s karrierért. Számos tv csatornánál dolgozott: többek között az Antena 3-nál, TVE-nél, Telecinconal, a La Sextanal.  Dolgozott riporterként, műsorvezetéként szerepelt filmekbe és videoklippekben is, de vezetett választási műsort is. 2012 óta nem dolgozik egy csatornánál sem.


Kapcsolat:  Sergio és Pilar 2012 második fele alkotnak egy párt. Első gyermekük Sergio Ramos Rubio 2014 májusában született meg.




Bővebben:  Sergio és Pilar kapcsolatának a kezdetéről, a megismerkedésükről nem tudunk semmit. Rengeteg féle pletyka kering internet szerte. Sergio előző barátnőjének ajánlotta a 2012-es Európa bajnoki címet még a madridi ünneplésen is, augusztus végén pedig már félre érthetetlen képek jelentek meg róla és Pilarról. Aki az EB ünneplés műsorvezezője volt, a rossz nyelvek szerint itt csalta meg Sergio Larat Pilarral. Az ismeretség azonban máshonnan is eredhet, hiszen Sergio sógornője és Pilar nagyon régóta jó barátnők.
Pilar kapcsolata előző nála majd’ 20 évvel idősebb zenész párjával az EB előtt ért véget. Pilar egyébként hatalmas rock, metal rajongó.
Pilar jó néhány márka arca, emelett saját divatblogot vezet: http://mujer.es.msn.com/blog/pilar-rubio/portada




A pár képgalériája pedig itt érhető el.