Xabi a Bayern München csapatához igazolt.

Név: Nagore Aranburu Eizagirre


Partner: Xabi Alonso




Alapadatok: Nagore pontos születési dátumát nem tudjuk, csak, hogy május hónapban született San Sebastíanban, észak Spanyolországban.



Foglalkozás, végzettség:  Nagore középiskola után műszaki egyetemet végzett. Nem tudjuk, hogy a végzettségével kapcsolatos munkát végzett-e. Jelenleg saját gyermek divatmárkáját népszerűsíti Neroli by Nagore néven, online rendelés mellett üzlete van szülővárosában. A Links of London angol ékszermárka nagykövete. Valamint korábbi interjúkban elmondta, hogy női divatruha vonal elindításán is dolgozik.


Kapcsolat:  Nagore és Xabi a 1999 óta alkotnak egy párt. Nagore bátyja Mikel egy csapatban játszott akoriban Xabivel, innen ered az ismeretség. Nagore néhány éve így emlékezett vissza az első randijukra: „Ennek már több mint 8 éve.. közös baráti társaságunk volt, egy este elkérte a mobilomat. Azt hittem, hogy otthon felejtette az övét.. de valami mást akart: a saját telefonját hívta az enyémről, így mindkettőnknek meglett a másik száma. Másnap felhívott és elhívott egy nagyon jó San Sebastian-i étterembe, utána pedig elmentünk egy jazz pubba,a hol találkoztunk Mikellel (Nagore bátyja) és a barátnőjével. „Mit csináltok itt? és együtt?” 


Bővebben: A pár 2009-ben házasodott össze. Első gyermekük Jon egy évvel korábban 2008-ban született, idősebbik kislányuk Ane 2010 tavaszán, Emma pedig 2013 telén született.

A család képgalériája pedig itt érhető el.