Szerencsére nem sok olyan játékosunk van, aki barátnő nélkül tengetné mindennapjait.
Az alábbi játékosoknak vagy sikerül szuper titokban tartani a kapcsolatát vagy egyedülállók. Sajnos, hogy melyik igaz nem tudjuk.



#7 Cristiano Ronaldo

2015-ös évkezdet gyökeres változásokat hozott Ronaldo életébe. A 2014-es Karácsonyi ünnepeket még Irina Shayk oldalán töltötte, azonban a január közepén megtartott Aranylabda gálára már kísérő nélkül érkezett. Ekkor már többen sejteni vélték, hogy a pár véget vetett közel 4 és fél éven át tartó kapcsolatának. Jelenleg nincs hír arról, hogy új párkapcsolata lenne.

#15 Carvajal

Dani akkortájt szakított gyermekkori szerelmével Martaval mikor visszaigazolt Madridba. Utána több lánnyal is hírbe hozták, majd egy újabb Marta nevű lánnyal randizott néhány hónapig 2014 tavaszán, azóta nem tudunk újabb kapcsolatról.


#16 Lucas Silva

Egyenlőre nincs megfelelő mennyiségű információnk Lucas magánéletével kapcsolatban. 



#20 Jesé

Jesé esetében ugyanaz a helyzet, mint Jesúsnál. Semmit nem lehet tudni róla. 2014 év elején derült, ki, hogy van egy kisfia Jesé Jr. aki 2012 nyarán született és anyukájával él a Kanári szigeteken (ahonnan Jesé is származik), valamint Jesé és a pici anyukája már régóta nem alkotnak egy párt.