Sara Carbonero – Az év legvonzóbb nőjének titkai

A sportújságíró bevallja  életmódjának kulcsát, mesél az álmairól, a hobbijairól a Lotus órákról és kiegészítőkről..

„Önzőség lenne még többet kérni az élettől… Boldog vagyok”


Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>
„Az igazság az, hogy sohasem gondoltam volna, hogy egy nap majd stílusikonnak tekintenek. Logikus, vannak emberek, akiknek ez tetszik, vannak, akiknek nem. De ez csodálatos mikor fiatal lányok utánozzák a stílusodat, és szeretettel kérdezgetnek erről”


Rengeteg mindent megírták Sara Carboneroról… de a valóságban csak igazán keveset tudunk róla. A sportújságíró óvatos a magánéletével kapcsolatban, az intimitás érdekében zárt ajtók mögött tartja azt. Ebből az alkalomból, most kicsit félénken hív minket ezen ajtók mögé, hogy egy kicsit jobban megismerhessük. Első kézből fogjuk megtudni az év legvonzóbb nőjének a titkait, és felfedezzük ezt a csodálatos nőt!

Hola: A hivatásod mögött, miről álmodozol?
Sara Carbonero: Hogy semmi rossz ne történjen a családommal és a barátaimmal.. hogy a jövő generációinak ne kelljen külföldre menni, dolgozni.

H: Nagyon stresszes az életed?
SC: Nem… nos, talán egy kicsit, de ez azért van, mert rengeteg mindent csinálok, nem szeretek nyugton maradni. A tv, írni a hétvégi számba, az együttműködés a Televisával… Nincs sok időm arra, hogy mást csináljak, de én boldog vagyok így …a lényeg a szervezettségen van, mindig ezt mondom, és végül minden jól megy.

H: Mit szeretsz csinálni, ha egy kicsit rossz passzban vagy?
SC: A tipikus dolgokat, azt hiszem… olvasni, zenét hallgatni mindig, moziba járni, a barátaimmal lenni, tapasozni a belvárosban…



H: Mennyire fontos a munkád az életedben?
SC: nagyon. szerencsés vagyok, hogy abban dolgozhatom, amit igazán szeretek, hogy minden reggel egy illúzióval kelhetek fel. Különben is, az évek során a munkámnak köszönhetően rengeteg kollegával találkoztam, közülük ma már néhányan a barátaim. A munkától egy adag rutint kaptam, ez az ami igazán fontos.

H: Vannak olyan céljaid, amik még nem teljesültek?
SC: Persze! Ha nem lenne, nagyon boldogtalan lennék. Mindig vannak teljesítendő céljaim. Ebben a pillanatban, hogy olyan maradjak, amilyen vagyok, hogy azt dolgozzhassam, amit szeretek, tanulni mindennap, fejlődni… A következő közeli célom a 2014-es brazíliai világbajnokság.

H: Mit sportolsz?
SC: sportolni mostanában… csak egy kicsit. Habár hiba lenne azt mondani, hogy ez az a döntés amit én is ajánlok (mármint a kevés sport-a szerk.). Szeretek futni, biciklizni, teniszezni.. szeretem a szabadtéri sportokat. Nem járok edzőterembe például.

H: tudod, hogy kell focizni?
SC: Nagyon régen játszottam …szóval nem tudom. Szerettem edzeni mikor fiatalabb voltam, az iskolában volt egy női csapatunk, de mi inkább csak együtt akartunk lógni, .. a technika, amiről az emberek beszélnek, az nem volt sok (hangosan nevet).

H: Milyen érzés a figyelem központjában álló stílusikonnak lenni?
SC: Az igazság az, hogy sohasem hittem, hogy ez megtörténhet. Azt hiszem ez annak a következménye, hogy a televízióban szerepelek. Vannak emberek, akiknek ez tetszik, vannak, akiknek nem. Nem tetszhetünk mindenkinek. De ez csodálatos mikor fiatal lányok utánozzák a stílusodat, és szeretettel kérdezgetnek erről.  Az igazság az, hogy nem gondolkodom ezen túl sokat, és nem is adok neki túl nagy jelentőséget.

H: Köztudott, hogy mindenki nagyítóval vizsgálja a kinézetedet, és divatdiktátornak tekintenek. Sokat gondolkozol azon, hogy reggelente mit vegyél fel, vagy ez egyáltalán nem izgat téged?
SC: Egyáltalán nem törődöm ezzel. Minden reggel, frissen ébredve nem akarok erről túl sokat gondolkodni… Az életem pontosan ugyanolyan, mint eddig. Mindig is szerettem a divatot. Csak most a kamerák miatt állandóan szem előtt vagyok. Had mondjam el, hogy magamon a kényelmes és színes darabokat tartom előnyösnek. Azt hiszem, mint minden nőnél úgy nálam is vannak napok mikor szeretek jobban kiöltözni, és napok mikor csak egy farmert és pólót akarok felvenni.

H: van valamilyen szépségápolási szokásod?
SC: Szeretem hidratálni a bőrömet. Esténként lefekvés előtt mindig, rengeteg testápolót kenek magamra. Vazelint használok az ajkaimra, mindig ki repedezik. Azokon a napokon mikor nem dolgozom a tv-ben nem szeretek semmilyen sminket sem használni. Nem használok alapozót, csak egy kis csillogó púdert, ez jó hatást kelt.

H: Nehéz karbantartani az alakodat, vagy ehetsz bármit, amit akarsz?
SC: Ritkának tűnhet, de mindent megehetek. És sokat is! Nagyon szerencsés vagyok; most sem tudok könnyen súlyt felszedni.

H: Milyen fogás tesz téged boldoggá?
SC: Bármi tésztával, a „penne allarrabiatta” a kedvencem. Imádom a fűszereket. És az anyukám párolt –sült csirkéje… elkezdem enni és nem tudom abbahagyni. (hangosan nevet)

H: Milyen könyveket találhatunk az éjjeliszekrényeden?
SC: Jelenleg 2 van.  „Un Corazón desconocido” Charlotte Valandrey-től, és a ”Lo Inevitable del Amor” Nuria Roca-tól és Juan del Val-tól.

H: Van olyan dal amit a „te zenédnek” tekintesz?
SC: Nacha Pop-tól a Chica de ayer ls a Local Hero a Dire Straits-től. Remélem ők az enyémek… (nevet)

H: Melyik az a hely ahol még nem jártál, de szeretnél oda ellátogatni?
SC: Soha nem voltam még, de nagyon szeretnék eljutni Ausztráliába.

H: Gyűjtesz valamit?
SC: Kitűzőket és bakelit lemezeket.

H: Mi az ami kislány korod óta közel áll a szívedhez?
SC: Néhány porcelán baba és a keresztelőmkor kapott medál. Most is ezt hordom. És az anyukám megtartotta a babaruháimat. Szeretem őket néha-néha újra megnézni.

H: Egy nőnek ilyen sok kompromisszummal az óra lényeges kiegészítő?
SC: Nem tudnám nélkülözni. Divatos és szükséges egy olyan ember életében, akinek rengeteg kötelezettség vállalása van és szeret időben érkezni, és szeret minden egyes másodpercet kiélvezni. Azt hiszem, hogy mindig jól kell tennünk a dolgokat és nem elvesztegetni az időnket. Sok a teendő, és sok pillanatot meg kell élni. Az óra egy divatos kiegészítő, ami tükrözi az egyéniségedet. Megváltoztathatsz egy egyszerű öltözetet egy különleges darabbal és egy kifinomul darab egészen más hatást kölcsönöz. Ki mondta, hogy nem tudunk egy karórát több stílussal is kombinálni?

H: Milyen jelentőséget adsz a teljes megjelenésedben a kiegészítőknek?
SC: Ez az egyik módja a jó ízlés mérésének. Tudnod kell, hogy hogy egyeztesd össze őket a kifinomultsággal és az eleganciával. Az a jó a Lotus órákban és ékszerekben, hogy gyakran változtathatod őket és áruk ebben nem fog megakadályozni. 

H: Lehetünk akkor meglepően jól öltözöttek farmerben és pólóban, de jól megválasztott kiegészítőkkel? Mi az ami nélkülözhetetlen?
SC: Úgy gondolom egy nő sokkal szebb ha egyszerű, egy minőségi táskával, néhány szép cipővel és egy nagyon divatos órával nincs másra szükséged. A kiegészítők rengeteg választási lehetőséget adnak neked, megváltoztatnak egy nappal hordott fekete ruhát és este is hordható. Egy farmert kifinomultabbá tesznek. Kétségkívül tele van kiegészítőkkel a szekrényem. Ezenkívül mindegyiknek van egy személyes története. Sokkal érzelmesebbek mint a ruhák.

H: Odavagy a karkötőkért. Adj valami tippet a megfelelő megtalálásához.
SC: Mikor megtalálod a megfelelő szórakoztató kell, hogy legyen anélkül, hogy feleslegesnek éreznéd. A megfelelő kombináció számomra egy klasszikus szíj, ami diszkrét, de állatmintával kombinált, mint például a leopárd vagy a zebra, ezek most nagyon divatosak. A szíj tompítja egy kicsit a színt, de megfelelő utat ad az órának.

H: mit szeretsz a Lotus órákban?
SC: Sokoldalúak. Rengeteg fajta van.  Kombinálhatóak, éjjel is és nappal is hordhatóak, klasszikus és modern öltözettel is. Mindenkinek készültek és ezért is kombinálhatóak ilyen jól. Divatosak, de garantált, hogy jó órák. Városi, elérhető, a tökéletes ajándék magadnak. A kedvencem a "Glee Gold".

H: Egy nélkülözhetetlen kiegészítője a karácsonyi megjelenésnek...
SC: ... egy nyakpánt, mert ez nem nyújtja a nyakadat és játszik az ajkaid színével. Úgy gondolom, úgy kell hordanod a hajad, mint mindig, és nem kell sokat változtatni a stílusodon, de bátran ki kell próbálnod olyan kiegészítőket és színeket az év során, amiket a munkánkban és a magánéletünkben nem általában nem használunk.

H: Mondj egy lehetetlen, de érdekes keveréket!
SC: Ezek az elegyek nagyon divatosak ma.. Nagyon szeretem a kéket a zölddel látni.

H: Teljes és boldog az életed vagy van még valami, ami hiányzik?
SC: Önzőség lenne még többet kérni az élettől… Boldog vagyok és csak a körülöttem lévő embereknek szeretnék kérni. A barátoknak, akiknek nincs munkájuk, hogy hamar’ találjanak. hogy a jól felkészült fiatalokat értékeljük az országban, hogy vár ránk egy jobb jövő..