Név: Lena Gercke

Partner: Sami Khedira



Alapadatok: Lena 1988. február 29.-én született, Marburgban, Németországban.

Foglalkozás, végzettség:  Lena Cloppenburgban nőtt fel, egyházi iskolába járt, ahol 2007-ben érettségizett le. Lena modellként dolgozik. Karrierje egy 2004-es Burger King reklámmal kezdődött, de szerepet tinédzserként a Windows és a Katjes kampányaiban is. Az első áttörés számára a 2006-os Topmodell leszek! német szériájának a megnyerése volt, Lena nyerte az első évadot, de a mai napig ő a legsikeresebb német nyertes. Lena Kanadában és New Yorkban is sokat dolgozik, sokat szerepel magazinok címlapján, divathetek állandó résztvevője. Valamint a német Supertalant zsűrije már második éve.  



Kapcsolat:  Lena és Sami 2011 legelején találkoztak egy berlini partyn, Lena ebben az időben egy másik férfival is találkozgatott és mivel Sami Madridban élt így a kapcsolatuk nagyon lassan tudott kibontakozni. Legelőször nyilvánosan a 2011-es Madrid Openen mutatkoztak együtt.



Bővebben: Lenanak munkája miatt van egy lakása New Yorkban és egy Berlinben is, de elmondása szerint az Otthon, Sami mellett van Madridban. (A Spuertalent egyik versenyzője a bemutatkozásában elmondta, hogy Spanyolországból jött, mire Lena viccesen azt felelte, hogy „én is”) Munkája miatt Lena nagyon sokat utazik ezért mikor Madridban van szeret otthon maradni, csak ritkán járnak el Spanyolországban –elmondása szerint.
2013 tavaszán a Pro7 egyik műsorában Heidi Klum kérdésére elárulta, hogy mennyasszony.



A család képgalériája pedig itt érhető el.