Név:  Carlota Ruiz Saqués

Partner: Alvaro Arbeloa




Alapadatok:  1983. 12. 23.-án született Zaragozában, Spanyolországban

Foglalkozás, végzettség: Carlota 2 egyetemet végzett: logopédus és tanító/tanár. De jelenleg otthon van, főállású anyaként.



Kapcsolat: Carlota és Alvaro még 2000-ben jöttek össze, középiskolás szerelem az övéké.  Carlota a középiskola focicsapatban játszott mikor elkezdett randizni Alvaroval 17 évesen.  Esküvőjük 2009. 07.03.-án volt, Zaragozában. Két gyermekük van, Alba 2010-ben, Raúl 2013-ban született. (A pici a nevét Alvaro bátyjáról kapta. Az Arbeloa testvérek fiatalabb korukban megegyeztek, hogy a fiaikat egymásról fogják elnevezni. Raul Arbeloa kisfiát Yagonak hívják, Alvaro így Raul lett, és a jövőben ha Yagonak kisfia születik Alvaronak fogják hívni.)



Bővebben:
Carlota a futball iránti szenvedélye szinte néhány játékoséval vetekszik, férje összes meccsét nézi, rengetegszer élőben tekinti meg a meccseket. Twitter oldalán nem egyszer lehet látni a csapatot buzdító tweetjeit, az utóbbi időben többször előfordult, hogy férjét védte az újságírókkal szemben. 




Szereti és érti is a futball nyelvét. Így nyilatkozott erről, a 2012-es Európa Bajnokság alatt készült riportban: „Imádom a focit. Alvaro összes meccsét láttam mióta a Zaragoza ifjúsági csapatában játszott, ezen kívül más bajnokságok meccseit is nézzük, valamint más spanyol csapatok meccseit.  Természetesen szeretnék dolgozni, de ez összeegyeztethetetlen a férjem szakmájával. Amíg csak lehet, folytatom a tanulást. Jelenleg Ő (Alvaro) és a családom prioritást élvez.”






- Riporter: "..és itt van Alba. Azt mondták nekem, hogy te fiút akartál, akivel játszhatsz, és aztán jött Alba, és teljesen felvillanyozott!"
- Alvaro: "Igen, teljesen rajongója lettem, és semmire nem cserélném el őt a világon. Igaz, hogy fiút szerettem volna, és azt is mondták, hogy fiú lesz kétszer vagy háromszor, és mikor kiderült, hogy lányunk lesz, csodálkoztunk, hogy akkor mégis hogy van ez? De kiderült, hogy ő egy nagyon fiús lány, kis gazember, sosem áll meg. Mindketten rajongunk érte. Csodálatos. Reméljük egy nap lesz egy kisfiunk is, de Alba… egyszerűen felvillanyoz."



A család továbbá 3 mopsz büszke gazdája: Mulder, Sawyer, Bauer.


Facebookos fotó galériánk itt érhető el