EX-WAG

Antonio és Esther 2012-ben szakítottak...

Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>

Adán barátnőjéről eddig semmit nem tudtunk… egyedül a nevét: Esther. Ezt is Kaká feleségének Carolnak köszönhetjük, aki a tavaly tavaszi BL odavágón Münchenben feltett egy képet amin ő is rajt volt…
Igazság szerint értetlenül állok a dolog előtt, hogy soha senki nem jegyezte meg, hogy ki ez a lány. Egyik internetes WAG-okkal, és a sportolók magánéletével foglalkozó oldal sem. Még a spanyolok sem, miközben Esther Collado tv riporter, műsorvezető, színésznő, fotómodell. HIHETETLEN, hogy soha senki nem jegyezte meg ezt sehol. Én is teljesen véletlen módon akadtam rá a twitter profiljára. No de lássuk..



Esther 17 évesen kezdett el modellkedni, Valencia tartományban született.. Ha a különböző spanyol nyelveket, nyelvjárásokat leszámítjuk akkor 2 nyelven.. németül és angolul is beszél.  21 évesen abbahagyta a fizióterapeuta karrierjét és Madridba költözött, hogy részt vegyen egy mesterképzésen. A véletlennek köszönhetően - vagy nem - televíziós karrierbe kezdett.



Miután több reklámfilmben is szerepelt, megkapta az első munkáját az Antena 3-nál. Később Mallorcán kapott munkát, ahol az IB3-nál dolgozott, majd később a TVE1-hez került. Utána pedig megkapta első filmszerepét is.

Esther és a sport
Esther úgy döntött, hogy újságírást kezd tanulni és ennek a döntésnek köszönhetően kezdett el írni a BrandTV-nek, ahol különböző tv-s műsorokban dolgozott és kisebb blokkokat prezentált egy-egy adásban. A Tiramillas című műsorban együtt dolgozott Sergio exével Laraval is. 2011-ben a MarcaTV riportereként tudósított a Madrid Openről ( valamint más sporteseményekről is.. de, hogy még mindig a Marcanál dolgozik-e nincs 100% -os információ)


A színésznő
A fiatal tehetséges színésznő miután különböző színésziskolákat is elvégzett Madridban részese lett a Seleca Alicante színházi társulatnak. A "La Dama Boba" színdarabban debütált.. Majd két sorozatban is szerepelt, mindkettő az Antena 3 csatornán futott.. A legismertebb valenciai sorozatban a "L´Alquería Blanca"-ban egy fiatal francia nőt alakított.

Az Antena 3-nál a Lalola és a 90-60-90 nevezetű sorozatokban valamint egy web sorozatban is szerepelt.  3 mozifilmben is játszott: "Nos veremos en el infierno"  - azaz a Viszlát a pokolban, Die Bienen (egy német rendezésű film) a legutolsó filmje pedig a El amor y otras desgracias amit idén Valentin nap környékén mutatnak be.




2011 nyarán Albiolék esküvőjén és a 2012-es Madrid Open egyik meccsén lehetett őket látni.

 Valamint 2009-ben Antonio egy barna hajú lánnyal jelent meg egy musical bemutatón, minden bizonnyal Ő is Esther, csak más hajszínnel. 



A 2012 tavaszán BL odavágóra utazó WAGok között ő is ott volt Münchenben: