Név: Clarice Sales
Partner: Danilo
Clarice & Danilo


Clarice Sales az első új Real Madrid „WAG”, akinek az érkezése már biztos volt a szezon vége előtt. Ő ugyanis a menyasszonya , a Real Madrid frissen igazolt hátvédjének, Danilonak. Clarice is azon barátnők/feleségek táborát gazdagítja ,akik nem szeretnek a középpontban lenni ,inkább a háttérből támogatják kedvesüket.

Alapadatok: Clarice 1993-ban született Juiz de Fora nevű brazíliai városban.
Foglalkozás,végzettség : Arról nem tudunk semmi információt, hogy jelenleg vagy Miguel születése előtt dolgozik/dolgozott-e, de egyes források szerint banki alkalmazottnak tanult.

Kapcsolatuk: Clarice és Danilo kicsit szokatlan módon /helyen/ találkoztak… egy temetőben. Barátok lettek és idővel többet éreztek egymás iránt ,de egyiküknek sem volt bátorsága elmondani az érzéseiket. Az első csók 2010-ben csattant el, azonban nem sokkal később Danilo elhagyta a brazil Santost . Interneten tartották a kapcsolatot, míg végül Danilo megkérdezte Claricét , hogy el menne-e vele egy randevúra. Természetesen igent mondott és azóta is egy boldog párt alkotnak.


Clarice és Danilo még nem házasok, viszont jegyben járnak. Áprilisban megszületett első kisbabájuk ,a tündéri Miguel.




Clarice: Danilo egy csodálatos ember,még sosem találkoztam ilyen kedves emberrel,mindig másokra gondol és nagyon segítőkész. Elhagyta Brazíliát, felnőtt ,de sosem felejtette el a barátait és a szüleit , akit nagyon tisztel.
Danilo a szüleivel 
A családnak 2 kis házi kedvence van .


Felirat hozzáadása
Clarice és Danilo baráti kapcsolatot ápol szintén a Portótól visszatérő Casemiroval és bájos kedvesével, Annával.
egy közös nyaraláson


A család fénykép albumát itt megtekinthetitek!