Mondanunk sem kell , már nagyon régóta vártuk ezeket az eseményeket. A június 20-adika nemcsak két jelenlegi – Camille és Raphael Varane, Andrea és Keylor Navas - , és egy volt játékosunknak (Marta & José Callejón) marad emlékezetes. Többek között Pedro (Barcelona), Laurent Koscielny (Arsenal), Ivan Rakitic (Barcelona), Fernando Llorente (Juventus), Simon Mignolet (Liverpool), Seamus Coleman (Everton), Joel Ward (Crystal Palace), Idriss Kameni (Málaga), Alessandro Florenzi (AS Roma) és Ignazio Abate (AC Milan) számára örökké emlékezetes marad e dátum.

Camille & Raphael

Különösen nagy öröm számunkra, hogy a beharangozott privát esküvőről sikerült szebbnél szebb képeket készíteni az ifjú párról. Mondanunk sem kell Camille lélegzetelállítóan gyönyörű volt. A francia Le Toquet városkában tartott esküvőt hatalmas érdeklődés övezte a rajongók és a fotósok részéről.
A koszorúslányok (Jobb oldalon Anabelle,Rapha testvére)

Camillét bátyja, Mickael kísérte az oltárhoz







Az ifjú pár!


Andrea & Keylor

Andrea és Keylor már több, mint 5 és fél éve jegyben járnak ,ám esküvőjükre csak most került sor Costa Ricán a Santa Ana templomban. Camilléhez hasonlóan Andrea is gyönyörű volt. Az esküvő időpontja nem volt éppen szokványos, ugyanis az estei órákban tartották, azonban ezáltal sokkal látványosabbak voltak a fények. A helyi médiának köszönhetően betekintést nyerünk egy-egy kép erejéig a „kulisszák” mögé. Láthatunk képeket a zenekarról és a templomról is.
Andrea a sminkesével


A zenekar
                                       



Keylor & Mateo 











                                     




                             


Marta & José

José már (hivatalosan) nem tartozik a Real Madridhoz, ám távozása után is figyelemmel követtük kis családja életét. Marta és José már régóta egy párt alkotnak, de ők is most látták elérkezettnek a házasság idejét. A vendég seregben azonban több ismerős párt is véltünk felfedezni, mint például Carlota és Alvaro vagy Nagore és Xabi, de több Napoli játékos is jelen volt kedvesükkel, köztük Alícia és Raul Albiol. 


Carlota & Nagore