Szerelem és foci együtt jár Nagorenál. büszke család anya és egy meccset sem hagy ki. üzlet asszony és Xabi Alonso felesége. Áprilisban indult el az online shop a gyermekruha üzletéhez miközben azzal a gondolattal kacérkodik, hogy életében először Brazíliába utazik a Világbajnokságra.



A San Antón piacon, Madridban Nagore úgy néz ki mint a hispán Monica Belucci, az emberek őt is megcsodálják a szezonális gyümölcsök és a friss halak között. Mintha a termékenység és az életet ünnepelnék. Négy hónapja adott életet egy kislánynak - a harmadiknak a családban, melyet Xabi Alonso focistávan alapított- aki úgy tűnik ma nagyon éhes, a fotósorozatok között az anyukájának meg kell etetnie, hogy aztán a bébiszitter tovább tologathassa a babakocsijában, míg Nagore dolgozik. A kis Emma is Neroliban van, amely ruhaüzletet Nagore San Sebastianban hozott létre. Itt nőtt fel testvéreivel, a La Concheban(San Sebastian egyik kerülete). A dolgok nagyon idillikussá váltak az elmúlt években, hogy tökéletes legyen a kép azt, mondja, hogy már csak az kell, hogy Spanyolország újra világbajnok legyen.




Mindig divatosan öltözteted a gyerekeidet?
Attól függ, melyik nap mire van szükségük; alkalomtól függ, de ruháik mindig kényelmesek, viccesek és jól festenek bennük.

Az üzleted növekszik?
Franchise cég vagyunk, amely az én ízlésemet tükrözi. Épp most indítottuk be az online shopot. Ezen kívül saját divatmárkán is dolgozom.

Három gyerekkel a stressz elkerülhetetlen, gondolom..
A cég tulajdonosaként nem viheted magaddal a gyerekedet, de a picit muszáj, legalább addig, amíg szoptatok. De ettől függetlenül jól be tudom osztani az időmet és a szabadidőmet. A gyerekek erőt adnak.

Az anyaság megerősít?
Ezt így nehéz megérteni, de mindegyik szülésem után boldognak és erőtől telve érzem magam.
Hogyan osztjátok fel Xabival a gyereknevelést?
Jól fel tudjuk ezt osztani, bár Xabi sokat utazik. Most például a Világbajnokság miatt 40 napig lesz távol.


Nem mentek Brazíliába?
A gyerekeknek iskola van, amit előbb be kell fejezniük. Megyünk, ha tudunk. De nekem mindenképp itt kell velük maradnom, mindent előre eltervezni, megszervezni, hogy ők mindenhogy jól érezhessék magukat.

Akkor a jó hír az, hogy a Világbajnokság csak 4 évente van.
Igen, de itt van az Európa Bajnokság is (nevet). Nincs olyan nyár, hogy ne lenne valami. Ha nincs az egyik, ott a másik. És mi mindkettőn ott vagyunk.

Fontos, hogy kvalifikáljuk magunkat...
Persze! Ha a játékosok rendesen felkészülnek és a végén a csapat is összeáll, akkor már csak élvezned kell. Rengeteg stresszes napom van a munkában, ahogyan Xabinak is az övében. De boldogok vagyok azzal, ahogy Xabi és én is teljesítünk.  

Szereted a focit?
Igen, jobban, mint korábban.

Most a szerelmed miatt szereted?
Ha részese vagy akkor megpróbálod és végül megszereted. Szeretek meccseket nézni, különösen ha Xabi játszik.

Egyedül is kimész a meccsekre?
Persze, nagyon szívesen.  Nyáron kicsit hiányzik is a foci és nagyon örülök mikor a szezon újra elkezdődik..

Látod a fociban a férfias dominanciát? Vagy látsz ebben változást?
Néhány évvel ezelöttig a focit a férfiak sportágának tekintették, de napról napra egyre több nőt látok. Csak nézzetek rá a twitter kommentekre egy-egy meccs után.

Vannak barátnőid, akikkel a meccsekre jársz?
Persze. Nem régiben volt a Copa del Rey döntő, amire nem tudtam elmenni és egy barátnőmmel néztük a meccset.



A Real Madridon kívül van olyan csapat, akit kedvelsz?
Ahol eltöltöttél pár évet azt a csapatot mindig a szívedbe zárod: Real Sociedad és Liverpool.

A párok szenvedélye fertőző. Neked a foci, Xabinak a divat.
Igen, Xabi alkalom adtán dolgozik a divat világában, tetszik neki és jól is csinálja.

Voltál már Brazíliában?
Nem, még sosem. Ez lesz az első. Ha megyünk..

Menned kell, megbocsáthatatlan lenne, hogy ne menj.
Reméljük sikerül majd. Minden attól függ, hogy teljesít a válogatott és a gyerekek..

Mit szeretnél a leginkább megnézni/tenni Brazíliában?
Ahogy Spanyolország játszik pár jó meccset, egy vacsorát Xabival valamelyik lámpás teraszon, az egyik szabadnapján, és szambát táncolni egész nap a Copacabanan.

Mit tippelsz a Világbajnokságra?
Mostanában azt beszélik, hogy verhetőek vagyunk, de nekem jó érzéseim vannak. Úgy gondolom, hogy Spanyolország messzire el fog jutni és egy kupával térnek majd haza.

Elköltöznél másik városba/országba ha a párod csapatot váltana?
Bármiben támogatom Xabit.

Mit szeretsz legjobban Xabiban? Szinte mindent imádok benne kívül, belül; a hibáit (ha van olyan) inkább megtartom magamnak.

Hogy kezeled azt, hogy "focista feleségnek" vagy kinevezve, és része vagy a WAG nemzetségnek?
Ha csak a férjed felesége akarsz lenni és ezt még élvezed is, szabadon megteheted. De magadnak talán jobbat teszel azzal, ha több mindent is csinálsz.. Én mindig is tanultam és dolgoztam...és rengeteg aggodalmam. Azért teszem ezeket a dolgokat, hogy jól érezzem magam, de amikor a páromnak és a családomnak szüksége van rám akkor bűntudat nélkül vagyok velük. Habár szükségem van az önállóságra. Ettől érzem magam jól.

És mi a helyzet a versengéssel Shakira, Pilar Rubio, te .... ?

Mindenkinek megvan a maga szorongása. Ha erős vagy nincs szükséged versengése. És én nagyon jól érzem magam. Nézd meg Irinát, csodálatos teste van, hisz modell. Ki ne ismerné el? Csodálatos nő. De nem versengek vele. Én is és a férjem is úgy szeret, ahogy vagyok. A végén pedig úgy sem a szépség számít, hanem az, hogy mit adsz.