Név: Mariann Barrena

Partner: Carlo Ancelotti



Alapadatok: Mariann valamikor 1970 körül született Vancouverben, Kanadában.



Foglalkozás, végzettség:  Mariann egy nagyon módos családba született, ennek köszönhetően a világ legjobb iskoláiba járt. A Thunderbird-en, a világ legelismertebb iskolájában szerzett marketing diplomát, nemzetközi üzleti tanulmányokból doktorált, van pénzügyes végzettsége is. A karrierje kezdetén egy olasz luxus férfi márka üzletet indított el. Majd számos cég vezetője volt. Bankok felügyeletét vezeti több angol banknál is. Folyékonyan beszél spanyolul(az édesanyja Spanyolországban született), franciául, angolul és alapszinten olaszul is.



Kapcsolat:  Mariann és Carlo Londonban találkoztak egy étteremben. Mariann így beszélt első találkozásukról: Egy igazi úriemberrel voltam egy randin,  mikor távozóban Carlo odalépett az asztalunkhoz és annyit mondott olaszul "egy nap a feleségem leszel" persze az asztaltársaságom egy szót sem értett belőle. Nevettem és közben azt válaszoltam természetesen olaszul "Persze, legközelebb hozz gyűrűt is". 


Bővebben: Mariann követte Carlot mikor a PSG-hez szerződött, majd Madridba is. Esküvőjük 2014. július 7.-én volt Vancouverben. Mariannak előző házasságából van egy lánya Chloé aki 20 év körüli, Madrid és London között ingázik, mivel ott jár egyetemre.


A család képgalériája pedig itt érhető el.