Név: Chloé De Launay

Partner: Karim Benzema



Alapadatok: Chloé a francia sajtó szerint 24-25 éves, azt biztosra tudjuk, hogy Réunion szigetén született, amely francia terület. (egy kis sziget Madagaszkár mellett).

Foglalkozás, végzettség: Chloé foglalkozásáról vagy végzettségéről nincs pontos információnk. A franciák szerint ápolónő, de olvasható volt az is, hogy fogorvosként végzett tavaly Madridban. Többször volt látható modell barátnőivel New Yorkban, Barcelonában divatheteket, így az sem kizárható, hogy köze van a divat világához.


Kapcsolat: Karim és Chloé Karim Madridba igazolása után ismerkedtek meg, első gyermekük Mélia 2014 februárjában született meg.



Bővebben: Karim magéletével kapcsolatban semmit sem vehetünk biztosra, így kérlek, csak fenntartásokkal kezeljetek minden ezzel kapcsolatos információt.
Karimnak mindig rengeteg nő ügye volt, de senkiről sem lehetett azt mondani, hogy igen Ő Karim barátnője. Karimról és Chloéról az első képek 2010 tavaszán jelentek meg legközelebb 2011 tavaszán lehetett őket két alkalommal is közösen látni. (Karim 2010 nyarán  Mexikóban nyaralt, több kép is megjelent róla egy lánnyal, aki nem Chloé volt. 2011 nyarán pedig egy spanyol lánnyal töltötte az időt Ibizán. A következő képünk Chloéról a 2012-es spanyol bajnoki cím ünnepléséről van, egy barátnőjével a Bernabéuban volt.  Karim ezt a nyarat az unokatestvérével töltötte Sarahval akivel már korábban is romantikus kapcsolatban állt. Sarah 2012 őszén a Bernabéuban is látható volt, legutoljára 2013 júniusából van képünk róluk.  Chloé ekkor már terhes volt, a következő képek róla és Karimról 2013 augusztus végén jelentek a madridi reptéren, Chloé pocakja itt már jól kivehető a képeken.
Foggalmunk sincs, hogy működik Karim és Chloé kapcsolata, szakítottak-e ahányszor Karimnak másik barátnője volt, vagy … ? Nem igazán tudunk magyarázatot adni ezekre a dolgokra.
 
Nagyobb méretért kattints a képre



A pár képgalériája pedig itt érhető el.