Nekünk,madridistáknak az idei Aranylabda átadás sokáig emlékezetes marad, még akkor is, ha (sajnos) csak 2 játékosunk képviselte csapatunkat! Annak viszont örülhetünk, hogy két kiválóságunkat Cristano Ronaldot és Sergio Ramost is elkísérték a gálára gyönyörű kedveseik Irina Shayk és Pilar Rubio.



Irina & Cristiano
  

Irina egyszerűen fantasztikusan nézett ki ezen a FIFA Gálán is! Az orosz szépség idén egy Dolce & Gabbana virágos csipkeruhát választott,ami kiemeli irigylésre méltó alakját, nem kihivalkodó és legfőképpen nagyon elegáns. A ruhához egy Saint Laurent fekete magassarkút választott, ami annyira passzolt a ruhához, mint Ő Cristianohoz :) Sminkje egyszerű volt és kiemelte gyönyörű szemeit.


Pilar & Sergio

Végre végre végre! Pilar idén (Hála Istennek) letett a fura kiegészítőkről vagy ruhákról,amik már-már megijesztették az embert :D Helyette egy egyszerű ruhát vett fel,aminek az alapja zöld és fekete csipke van rávarva, de talán nem is ez a fontos! Ezen képen már egész szépen látszik Pilar pocakja és talán a ruhaválasztással is sugallni akarta, hogy korábbi nyilatkozataival ellentétben mennyire várja a picit és az anyaságot! Talán mondani sem kell, hogy Őket is egymásnak teremtette a sors !

Nos, ez volt a 2013-as FIFA gála! Mi csak remélhetjük, hogy jövőre több játékosunk képviseli csapatunkat és persze elkísérik Őket gyönyörű feleségeik/barátnőik!


Íme még néhány kép:

Junior & Cristiano


Junior

Irina, Junior és Cristiano



Maria Dolores, Cristiano és Katia


 
Pilar, Sergio és a pici :)