Pilart az új Venus reklám film forgatás közben faggatta a Hola TV egyik riportere többek között Sergioval való kapcsolatáról is...



Pilar Rubio: Én tökéletesnek látom Sergio Ramost...
Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>


A színésznő, divattervező és műsorvezető Pilar Rubio válaszolni akart azokra a pletykákra, amik szerint eltávolodtak egymástól barátjával a Real Madridos Sergio Ramossal: "A kapcsolatunk rendben van, mint mindig."


Habár a sportoló és a színésznő néha nem együtt jelennek meg, ő mégis kitart amellett, hogy a kapcsolatuk megfelelően működik: "Nem lehetnék boldogabb. Ha nem lennénk azok, nem lennénk együtt, nem? Sergio rengeteget bókol, támogat és egy különleges ember az életemben. Az, hogy egy ilyen különleges ember, aki érett, megértő és mindenben számíthatsz rá áll melletted nagyon fontos." – mondja Pilar.



A szerelmük, olyan erős, hogy még hibát sem talál benne: „Jónak látom Sergiot abban, amit csinál.”


A tervezőnő nem csak a szerelméről beszélt, de a jövőbeli terveiről is, amely úgy hiszi az anyaság: „Néhány év múlva azt hiszem, lesznek majd gyerekeim. Nem gondolkodtam még ezen, de úgy hiszem, bármikor lehet gyermekem és szeretném folytatni a ruhamárkámat is. Az álmom pedig egy rock műsor lenne."