Mesut az Arsenal csapatához igazolt..

Mandy Grace Capristo 1990. március 21-én született Németországban. Édesapja olasz, anyukája pedig német, egy 4 évvel idősebb bátyja van. Szülei kiskorában elváltak.  
Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>

Mandy tehetsége már az egészen kiskorától nyilvánvaló volt, 4 éves korában kezdett el zongora- és táncleckéket venni, valamint ritmikus gimnasztikára is járt. Nyert gyerek tehetségkutatót Ausztriában, de az igazi áttörést számára a 2006-os Popstars elnevezésű német tehetségkutató jelentette, amiben egészen a döntőig jutott, ahol a zsűri választása alapján harmadik tagként a Monrose lányzenekarba lépett be. 






A zenekar elég sikeres volt a német nyelvű országokban 4 nagylemezük jelent meg, azonban a zenekar 2011-ben feloszlott. Innentől kezdve Mandy a szólókarrierjére koncentrál, és a tavalyi év folyamán megjelent első lemeze is a Grace. Mandynek csak egy-két száma német nyelvű, főként angolul énekel, elmondása szerint, azért mert sokkal jobban szereti a hangját angolul. Zenei példaképnek Beyoncét, Whitney Houston-t és India.Arie-t nevezte meg. 


Mandy szóló karrierje is jól alakul, a három német nyelvű országban hatalmas sztárnak számít.
 
Mandy a német Let's Dance (Szombat esti láz) 2012-es szériájában



Mandy nem csak tehetséges zenész, hanem gyönyörű nő is, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy 2007-ben a Gillette Venus-al kötött szerződést, modellkedett az Ed Hardynak és az OTTO katalógusokban is feltűnt. 2011-ben két éves szerződést kötött a BeYu kozmetikai céggel, és a MBFW Berlinen is feltűnt. Mindemellett az FHM többször is beválasztotta a 100 legszexisebb nő közé. 


Adott már jótékonysági koncertet is, valamint 2011 óta a Kelet Afrikai éhínség ellen küzdők aktivistája.


Mandynek két előző kapcsolatáról tudunk: 16 évesen egy Nico nevű sráccal járt (bal oldali kép), a szakításuk oka állítólag az volt, hogy a fiú nem tudta elviselni Mandy népszerűségét. A másik ismert ex-barátja Kay One, német rapper, akivel 2008 körül járt(jobb oldai kép).
 

Mesuttal való kapcsolatáról nem sokat tudni… az első kép januárban jelent meg róluk, amikor Madridban vásárolgattak. Utána egy elektronikai üzletben kapták őket lencsevégre..
Német újságok tudni vélik, hogy Mandy már be is mutatta Mesutot otthon, szüleinek is.

az első kép Mandyről és Mesutról, 2013 január