Név:  Jessica Faber

Partner:  Toni Kroos




Alapadatok: Jess, Tonival egyidős, maximum 1-2 évvel idősebb nála, Németországban született.


Foglalkozás, végzettség: Jessica a turizmusban dolgozott/dolgozik.



Kapcsolat:  Jessica és Toni 2008 óta alkotnak egy párt, nem házasok. Első gyermekük Leon 2013 augusztusában született meg.


Bővebben:
Jess és Toni nagyon privát pár, nem járnak klubbokba, nem mutatkoznak mindenféle rendezvényeken. A pletykák szerint barátaikon keresztül ismerkedtek meg. 


Bár nem házasok, Jessica 
valószínüleg menyasszony, hiszen a gyűrűsujján egy karika gyűrű látható. Mindketten rajonganak a kosárlabdáért, Münchenben sokat jártak ki a csapat meccseire, reméljük ez Madridban sem lesz másként. Toni nagy Federer rajongó, úgyhogy mi a Madrid Open első sorába várjuk őt a tavasszal.

A családnak 2 imádott beagle kutyája van, Julius és Lennox.


Toni weboldalán a "Toni ABC"-jében a T betűhöz a Traumfraut választotta, ami "álomnő"-t jelent, azt írta, hozzá, hogy ő már megtalálta a saját álomnőjét, Jessica személyébe.





Toninak két tetoválása van: a felső személyes kötődésű dolgok(kosárlabda, francia kártya lapok, mivel Toni nagy pókeres) valamint a testvére, Felix neve, akivel a kis korkülönbségnek köszönhetően nagyon szoros a kapcsolata, a másik tetoválása pedig a fia neve, Leon és a születési dátuma. 



Jessnek is van egy hasonló tetoválása Leon nevével mint Toninak.




A pár fényképgalériája itt.