Az O Vale brazíl magazin készített rövid interjút az ifjú párral az esküvőjükről.





Különleges nap ez a mai, az üzletasszony Anna Mariana Ortega Brahm és a Real Madrid focistájának Carlos Henrique Casemironak az életében.
Összeházasodnak a brazíliai Itatiba-ban. A szerény Anna mesélt nekünk az esküvőről, ahova 400 vendéget hívtak meg.


A ruhám Pronovias, Spanyolországból. A részletek? Hercegnőset szerettem volna, valami olyasmit mint Letizia hercegnőnek volt.




Casemiro romantikus alkat, Anna apukájától kérte meg a lány kezét, és utána meglepetés volt a lánykérés.


Úgy bánik velem mint egy hercegnővel. Minden héten meglep valamivel.


Anna & Casemiro azzal a csapattal akik megvalósították álmaik esküvőjét


A pár úgy döntött, hogy a család és a barátok előtt tartja meg az esküvőjét. Nagyon ügyeltek arra, hogy senki ne léphessen be akit nem hívtak meg így küln meghívóval lehetett csak belépni.


Három havonta jöttem Brazíliába, hogy felügyeljem az előkészületeket. De nagyon sok mindent Madridban terveztünk meg.


A menyasszony választotta a dekoráció fő színeit a halványkéket és a fehéret, valamint a különböző virágokat is, többnyire a rózsát.




Anna és Casemiro már majdnem három éve alkotnak egy párt. Sao Joséban találkoztak barátok révén, és egy hónap találkozgatás után már össze is költöztek.. Azóta a Sao José-i üzletasszony írja az időbeosztásukat és rendezi az életüket Madridban. És már nagyon vágynak egy babára is.


Mivel nincs sok időm Brazíliába jönni így most kiélvezzük az utolsó pillanatainkat itt, így csak az év végén megyünk majd nászútra. – mondja a játékos.