Irina már évek óta az XTi spanyol cipő márka arca, a napokban fotózták az új kollekció darabjait Stephen Jamessel - a márka férfi arcával. Majd utána hivatalosan is bemutatták az idei kollekció darabjait. A hola.com interjúját olvashatjátok Irinával. 






„Úgy gondolom, hogy a nők azért vannak a világon, hogy családot alapítsanak és gyerekeket neveljenek. Én is egy vagyok közülük, persze. Nagyon boldog vagyok a kapcsolatomban. De, hogy pontosan mikor lesz (családja) sosem tudhatod az életben. Napról napra kell élned, pozitívnak lenned és koncentrálni a fontos dolgokra és a többi majd jön magától.”

Ezek után Irina a kedvenc spanyol ételeiről beszél, szereti a leveseket, a paradicsomot. Imádja, hogy az emberek olyan kedvesek, rengeteg szép nyaralásra alkalmas hely van az országban és persze a meleget időt is imádja. 


A BL döntőről: „ Nem tudom azt hogy ki fog nyerni, de nagyon bízom benne, remélem, hogy a Real Madrid nyer” (a videón a spanyol feliratban az is szerepel, hogy Irina nem tudja, hogy ott lesz-e Lisszabonban, azonban ez a videóban nem hangzik el)

Irina imádja a magas sarkúkat és a lapos talpú, kényelmes cipőket is „Ha a lábad boldog, te is az vagy” – állítja :D

Arról kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy ő a világ egyik legszexibb nője: „ Nem gondolok magamra így. Ezt a kérdést már annyiszor feltették, de nem kelek fel reggel megcsinált hajjal és teljes sminkben. Nem így nézek ki mikor felkelek, oké? *nevet*”

Azt mondja nem foglalkozik a pletyka magazinokkal, nem olvassa őket, ebből kifolyólag nem is idegesítik őt. „Úgy gondolom, hogy ha elkötelezett vagy valami, valaki iránt és boldog vagy a kapcsolatodban, akkor csak a jó dolgokra kell koncentrálnod és nem foglalkozni azzal mit mondanak a hátad mögött mert néhány ember kedvel, néhányan nem.”