Raúl az SSC Napoli csapatában folytatja pályafutását...


Alicia Roig 1987. július 27.-n született Valenciában. Ott ismerkedett meg Raullal, 2007-ben:

Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>

2011 -GQ Spain

 „Szörnyű napom volt, aznap reggel ellopták a kocsimat. És úgy döntöttem, hogy elkísérem egy barátomat az edzőterembe, ő mutatta be nekem Aliciát, aki a recepción dolgozott.” 

 … alig 2 évvel később pedig meg született az első gyermekük Azahara (2009. 03. 16.-n), rá szűk egy évre pedig második gyermekük Alma (2010. 01. 07.-n).  Harmadik gyermekük, Romeo 2013. július 19.-n született.

Esküvőjüket 2011. június 17.-n tartották. Egy interjúban arra a kérdésre, hogy miért csak most házasodnak össze azt válaszolták, hogy ez az első szabad nyaruk mióta egy párt alkotnak (2008-EB, 2009 Konföderációs Kupa, 2010VB) .
 
Alicia nemrégiben felvételizett az Alfonso X egyetemre Valenciában, ahol orvosnak tanul (hihetetlen népszerű szak ez a madridista wagok között).

Alicia egyébként nem szereti a focit, nagyon nagyon ritkán jár ki a Madrid meccseire , csak a legfontosabbakra.

 „ Az előző Európa Bajnokságon Raul megigérte nekem, hogy megtanul angolul, és ő tartotta a szavát. Ebben az évben, mióta biztosra veszem, hogy a LaRoja messzire jut, bízom benne, hogy idén megint megígér majd valamit,és teljesíti is.” – Alicia Roig, ELLE magazin 2012 nyár


 „… a feleségem nagyon fontos személy az életemben, ahogy a 2 lányom is.  Eltekintve az érzéseimtől, támogatnak és segítenek nekem jó és rossz időkben is. Ők a családom, és bármit megtennék értük. …” –Albiol a családjáról.

Aliciáról sajnos nem sok mindent tudni, mivel nem szeret sehol sem mutatkozni, 100%-osan a családjának él, nagyon nagyon ritka az, ha egy nyilvános eseményen megjelennek.
Alicia: instagram
Raul: twitter