Sara Carbonero úgy látszik szeret a tűzzel játszani...
Mivel Saranak állandó rovata van a Marcanal többen, többször is feltételezték már, hogy azért is tud a Marca olyan jól informált lenni mert Sara a "besúgójuk". Aztán a dolgok szép lassan elcsendesdtek Sara körül.. néhány nappal ezelőtt hihetetlen meggondolatlan kijelentéseket tett az egyik állami televízió műsorában.. 


Részletekért kattints a további bejegyzésekre >>





„Napokkal Iker Casillas sérülése előtt volt egy ebéd-találkozó a kapitányok és Florentino Perez között. Iker Casillassal és Sergio Ramossal beszéltek a több kérdésben is, az öltözőről stb... És hát, néhány újságírónk a Marcanal közzétett egy "bombát" címlap sztorinak lehozták, hogy Iker és Sergio ultimátumot adott Florentinonak. Alapvetően, egy ultimátumot adtak neki, hogy válasszon köztük vagy az edző José Mourinho között. Adtak egy listák azokról a játékosokról akik nem hajlandóak folytatni, ha a portugál nem megy el.  Közvetlenül azután, hogy kijött az újság az elnök azonnal sajtótájékoztatót tartott (...)azt mondta, hogy amit amunkatársaink publikáltak nem volt igaz, hazugság volt, és csak a pénzről, családról és más öltözői dolgokról beszéltek, de a játékosok sohasem zsarolták meg. Láttuk, hogy dühös volt, és meglehetősen mérges, ami ahhoz vezet, hogy elhiggyük az öltöző nincs túl jó állapotban. Volt zsarolás vagy nem szeretnénk azt hinni, hogy nem, de ami nyilvánvaló, hogy a játékosok egyáltalán nem jönnek ki jól az edzővel, és eltávolodtak.  Meg kell várnunk a szezon végét, hogy ha Mourinho végül elhagyja a csapatot mennyi aktív háborút hagy maga után a Real Madridnál.”


Azt hiszem ez egy olyan dolog ami a madridizmus részéről NEM megbocsátható Saranak. Más Madrid játékosnak is volt már újságíró barátnője, felesége, de ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy a csapat belső ügyeit eladja. Ha igazak, ha nem.
Hogy tud ezek után hazamenni és belenézni Iker szemébe? Hogy tudja ezt megmagyarázni? És ezzel nem magának okoz kárt. Hanem Ikernek.. mert ő a REAL MADRID KAPITÁNYÁNAK a barátnője...  Iker facebook és instagram oldala telis-tele van gyűlölködő üzenetekkel, és ezt a sz_rt nem Saranak kell felpucolnia.